Frenchic Metallics – King’s Gold

21.95

Frenchic Metallics – King’s Gold
500 ml

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Geef jezelf een Koninklijke touch met dit prachtige, warme, metallic goud.

Frenchic Metallics – King’s Gold voegt een sfeer van luxe en elegantie toe aan uw meubels, voordeur, keuken, badkamer of waar dan ook!
Het Metallics-assortiment is een weerbestendige, duurzame, gebruiksvriendelijke verf met een prachtige metallic effectafwerking. Zonder primer te gebruiken en zelfdichtend, geschikt voor een groot aantal oppervlakken, zowel binnen als buiten! Op waterbasis, met minimaal VOC-gehalte plus UKCA- en EN71-3-certificering, wat betekent dat het veilig is voor gebruik op kinderspeelgoed

Deze kleur Frenchic Metallics – King’s Gold is speciaal gemaakt ter ere van de kroning van Koning Charles.
Een prachtige rijke gouden verf voor meubels, of andere decor items. Kan gebruikt worden voor binnen EN buiten !

De Frenchic Metallics verf range is een weerbestendige ,harde, gemakkelijk te gebruiken metallic verf.
Te gebruiken zonder primer of top coat, dus ideaal voor projecten in en om je huis.
De verf is op waterbasis, met minimale VOC toevoeging.

De verf heeft EN71-3 certificatie, wat betekend dat het veilig is om te gebruiken op kinderspeelgoed.

De Metallic lijn van Frenchic heeft een UKCA en EN71-3 certificaat, dit houd in dat het veilig te gebruiken is op kinderspeelgoed en veilig is voor huisdieren.

Nieuw in deze geweldige range zijn de Regal Rosie (rose gold) en de Kings Gold ( goud), speciaal gemaakt voor de kroning van King Charles.

Gebruiksaanwijzing Metallics Range

Op waterbasis
Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
Metallic verf geformuleerd voor verschillende oppervlakken. Geschikt voor de meeste soorten meubels, laminaat, gepoedercoate radiatoren, UPVC, keramische wandtegels (we raden aan om zeer natte ruimtes zoals douche-/badomlijstingen te vermijden), plus houten, betonnen en laminaatvloeren met de juiste toepassing – houd er rekening mee dat onderhoud nodig kan zijn in deze situaties.
Minimaal VOS-gehalte met lage geur
UKCA en EN71-3 gecertificeerd (veilig voor gebruik op kinderspeelgoed) EN71-3:2019+A1:2021

Zelfaanzuigend – geen grondlaag of onderlaag nodig
Afwerking – metaalachtig
Zelfdichtend – vereist geen toplaag voor duurzaamheid
Het metallic minerale pigmentgehalte van het Frenchic Metallics-assortiment maakt het een beetje anders dan onze andere verven. De afwerking ziet er natuurlijk handgeschilderd uit vanwege de metaalglans en de aard van het mineraalgehalte – met andere woorden, er is enige textuur te verwachten.
Dit betekent dat het geweldig is voor een enorm scala aan effecten. Indien echter een supergladde of uniforme afwerking gewenst is, kan het product verneveld worden door een beetje water toe te voegen.

Een eenvoudige metallic look komt vaak het meest tot uiting wanneer het product wordt aangebracht op een ondergrond die qua kleur lijkt op de verf.Dekking Een blik van 500 ml is voldoende
een enkele laag van maximaal 8,5 m2.
Voor een duurzame afwerking zijn minimaal 2 lagen vereist, dus uw blik van 500 ml moet iets meer dan 4 m2 volledig dekken op niet-poreuze oppervlakken.
Poreuze of ‘dorstige’ oppervlakken zoals kaal hout of MDF hebben de neiging om verf te absorberen, wat betekent dat er waarschijnlijk extra lagen nodig zijn om een ​​duurzame afwerking te bereiken. In dit geval biedt uw blik van 750 ml minder dan 6 m2 volledige dekking. Als u de verf te dun aanbrengt, kan de duurzaamheid worden aangetast.

Voorbereiding

Zorg ervoor dat het oppervlak in een geschikte staat is om te schilderen en vrij is van vet, was of indringende substanties. Indien eerder geschilderd, verwijder losse of schilferende verf.
Oppervlaktevoorbereiding vereist naast het bovenstaande – reinigen met Frenchic Sugar Soap, afspoelen en grondig afdrogen. Schuur voldoende met de hand om het oppervlak te schuren. Veeg stof weg, verf weg!
Wees voorzichtig bij het openen van het blikken deksel – een Franse blikopener wordt aanbevolen
Roer voor elk gebruik grondig met een breed voorwerp, zoals een roerhoutje.

Aanbrengen, drogen en uitharden (verharden)

Vermijd schilderen in direct zonlicht, alleen wanneer de lucht- en oppervlaktetemperaturen tussen 10oC en 32oC zijn en de luchtvochtigheid lager is dan 85%. Niet aanbrengen als er in de volgende 48 uur kans is op regen, vorst, mist, condensatie of als de temperatuur waarschijnlijk lager dan 10oC zal dalen
Met name houten buitenoppervlakken kunnen tot 48 uur na regenval of voorbereiding vocht vasthouden. Zorg ervoor dat de items grondig droog zijn voordat u gaat schilderen.
Aanbrengen met een kwast of roller van goede kwaliteit. Ook geschikt om te spuiten – verdunnen met maximaal 15% leidingwater en extra laag(ken) aanbrengen.
Vermijd overbelasting van de verf om zelfnivellering mogelijk te maken
Wacht minimaal 2 uur tussen de lagen (zelfs als de verf handdroog aanvoelt).
De uithardingstijd is tot 3 weken onder normale omstandigheden. Behandel voorzichtig totdat de uitharding is voltooid.

Voor vloeren, om schade aan de afwerking te voorkomen, mag u na het schilderen 4 uur niet op het gebied lopen en daarna de volgende 7 dagen met sokken. Probeer tijdens deze periode ook de klauwen van huisdieren weg te houden. Laat de ondergrond minimaal een week niet nat worden. Blijf tot 3 weken voorzichtig behandelen.

Opruimen en opbergen

Blik hersluiten na gebruik. Ruim gemorst materiaal onmiddellijk op met water. Was penselen in warm zeepsop.
Bewaar het blik niet op een plaats waar het kan worden blootgesteld aan vocht, vorst, vrieskou of hoge temperaturen.

We doen er alles aan om onze online kleurstalen af ​​te stemmen op de verf, maar kleuren kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder scherminstellingen. Dit betekent dat we niet kunnen garanderen dat de verf exact overeenkomt met wat u op het scherm ziet.
Maar…neem van ons aan dat Frenchic Metallics – King’s Gold een prachtige verf is.

Beoordelingen

Powered byCusRev
5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
  1. Kat Janssens (geverifieerde eigenaar)

    Top

Een beoordeling toevoegen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *