Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten terug gestort.
Enkel de kosten van uw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via cora@bijcora.nl of telefoon 06-51373186.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding terug storten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. 

Uitgezonderd van het retourrecht zijn :
* producten die voor u op maat worden gemaakt, waaronder alle producten die door de ondernemer volgens uw specificaties zijn vervaardigd of gedecoreerd.
* Verzegelde producten waarvan de verzegeling verbroken is, tenzij duidelijk aantoonbaar is dat de inhoud van het product afwijkt van de vooraf door de ondernemer aangegeven kwaliteit of specificaties.