Betaling en verzending

betaling en verzending

*  Wat moet ik doen als ik een vraag heb over mijn bestelling?
Heb je een vraag of probleem met je bestelling, neem dan contact op via cora@bijcora.nl
Ook kun je – tijdens kantooruren- telefonisch contact opnemen via 06-51373186

*Hoewordt mijn bestelling  verzonden?                                                                                                                           Zowel pakketten  als brievenbuspost wordt door ons verzonden via PostNL.

Let op => je bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste adres gegevens. Indien er een verkeerd adres / huisnummer wordt ingevoerd bij het bestellen, is Bij Cora hier niet verantwoordelijk voor.

*Wat is de levertermijn?
Alle bestellingen die op werkdagen vóór 13.00 uur zijn besteld, verwerkt en betaald met IDEAL of Paypal worden nog dezelfde dag verzonden. Let wel; dit geldt voor betalingen met IDEAL en Paypal. Als je kiest voor een bankoverschrijving wordt je bestelling verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

*Leverschema:
Bestelling en betaling op een werkdag na 13.00 uur: Verzending volgende dag.

! Let op: wij zijn voor wat betreft de levering en verzending  afhankelijk van PostNL.!

* Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres laten bezorgen?
Ja dat is mogelijk. Je kunt tijdens het afhandelen van je bestelling een ander verzendadres invullen.

*Kan ik zelf aangeven dat ik een bestelling als brievenbuspost wil ontvangen?
Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden zal een bestelling, als het formaat van het product dit toelaat, automatisch als brievenbuspost worden verzonden. Het maximale brievenbusformaat is  38 x 26,5 x 3,2 cm, tot een gewicht van 2 kg. De software van onze webshop houdt hier rekening mee. Als het volume of de waarde van de totale bestelling te groot wordt, zal deze automatisch als pakket worden verzonden.

*Hoe weet ik wat ik kwijt ben aan verzendkosten?
Wij hanteren voor het verzenden van pakketten binnen Nederland  €6,95. Voor brievenbuspost zijn de portokosten €4.25 met track en trace.

*Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Alle pakketten worden door ons aan het eind van de werkdag  afgeleverd bij PostNL. Je ontvangt van ons op dat moment een mail met een Track & Trace code waarmee je je zending kunt volgen. Brievenbuspost kan je  ook via Track & Trace  volgen

Je pakket kan je volgen op  https://jouw.postnl/#!/track-en-trace/zoeken

*Kan ik ook aangeven wanneer of hoe laat mijn bestelling wordt afgeleverd?
Op het tijdstip van levering hebben wij geen invloed, de pakketdienst van PostNL houdt eigen tijdstippen van bezorging aan. Met de ontvangen Track & Trace code kun je online kijken hoe laat het pakket zal worden bezorgd, zodat je daar rekening mee kunt houden. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaalde dag, neem dan even contact met ons op. We kunnen de bestelling dan eventueel een of meerdere dagen vasthouden. Een 100% garantie dat deze exact op de gekozen dag door PostNL wordt aangeboden, kunnen we echter niet bieden.

* Kan ik bestellen vanuit het buitenland ?

Je kan via de shop online direct bestellen en betalen, Standaard levert Bij Cora naast Nederland  aan  Belgie(€8,75 ex btw ) , Duitsland (€9,00 ex btw ), Frankrijk (€13,75 ex btw ), Luxemburg (€11,50 ex btw )  en Oostenrijk.( €14,00 ex btw ).

Voor verzending aan andere landen, neem even contact met ons op met wat u zou willen en waar het naar toe moet, dan gaan wij voor u kijken wat de verzendkosten dan zijn.

*Welke betalingen accepteert  Bij Cora ?

Je kan betalen door middel van een Bankoverschrijving, Ideal, PayPal, Mister Cash/Bankcontact, Sofort banking,  Billink , Giropay en  My Bank.