Over mij

Bij Cora is ontstaan door de passie om te verven, of het nou een groot of klein object is, je kan er je Over mijcreativiteit helemaal in kwijt!

En hoe leuk is het om oude meubelstukken weer helemaal te transformeren naar je smaak van nu !

Of het nou een oud meubel is, of een kastje van de Ikea, alles is op te knappen en helemaal naar jouw stijl te transformeren. Kijk maar eens om je heen...iedereen heeft wel iets staan wat niet meer helemaal jouw smaak is. Ik help graag om dat voor elkaar te krijgen, en dat je het echt helemaal zelf kan.  Daarvoor geef ik leuke leerzame workshops om  met krijtverf om te leren gaan . Onder andere  doorschuren, waxen, color wax, crackle, decoupage, image transfers ( foto op hout maken ), noem maar op.  Ik wil graag mijn klanten een gezellige, leerzame avond of middag te geven, met een resultaat waar ze trots op zijn. Zodat ze eventueel thuis, vol vertrouwen verder kunnen met de  (krijtverf ) technieken die ze geleerd hebben.

Ook  geef ik diverse andere creatieve workshops , net wat er weer op mijn pad komt of mijn interesse trekt. Onder andere beton look vazen maken en bijvoorbeeld workshops met stofverharder.

Ik ben al heel mijn leven creatief bezig, als kind knutselde ik er aardig op los. Ik ben de MTS voor mode en kleding gedaan, waar je ook dagelijks creatief bezig was. Later heb ik ook in diverse hobby winkels gewerkt, en cursussen gegeven. Toen het kantoor onder ons huis ging verhuizen, ben ik in het diepe gesprongen en voor mijzelf begonnen. Tegelijkertijd kreeg ik de mogelijkheid om Krijtverf  dealer te worden, dus de timing was perfect. Op dit moment ben ik nog steeds mijn assortiment aan het uitbreiden met verschillende merken. Ik ben recent overgestapt naar Frenchic krijtverf, deze bevalt mij veel beter en is nog milieuvriendelijk ook !

Verder heb ik een webshop, waar je onder andere hele leuke stencils/sjablonen  en krijtverf van Frenchic  kan kopen om te gebruiken bij het pimpen van je meubeltje. Ook verkoop ik Iron orchid designs deco stempels, mallen en transfers

Kijk eens in mijn workshop agenda of webshop of  er wat voor je bij staat ;-

Voor eigen groepjes kan er natuurlijk altijd in overleg een andere datum geprikt worden. Ook is het mogelijk om overdag of in het weekend  dan wat te plannen.

Eventueel uit te breiden met een high-tea van suikerzoetwestland

Testimonials

caret-down caret-up caret-left caret-right
CC90C4E5 5C05 4D4A 87AD C6EDCCFB70CF e1538998571544
Belinda

Inmiddels heb ik twee workshops gedaan bij Cora, beiden waren erg leuk met een heel gaaf eindresultaat!
Ik denk dat ik nog wel vaker bij Cora ga komen!

Anita Wijnen

Wat een kennis en ervaring. Niet twijfelen maar direct boeken die workshop.

Cora vraagt eerst duidelijk wat je wensen zijn, zodat je goed voorbereid aan de workshop kan beginnen.
Tijdens de workshop is Cora heel duidelijk, ziet alle kleine details, waardoor je echt het beste resultaat weet te bereiken.
Stuurt op een hele natuurlijke manier de cursisten aan. Heel erg veel ervaring met de materialen en de kleurstellingen.

De samenwerking met haar cursisten liep vlekkeloos. We werden heel goed verzorgd met koffie/Thee/fris en wat lekkers.

Een workshop volgen bij Cora is zeker een aanrader. Ik ben super tevreden met mijn “ Oude Sierluik”

Anita H******

Snelle en betrouwbare service, overzichtelijke website en leuke fb pagina die je creakriebels bezorgd