Poeder Pigment black pearl, ideaal voor resin (5 gr)

4.75

Poeder Pigment black pearl, ideaal voor resin (5 gr)

Op voorraad

Beschrijving

Poeder Pigment, ideaal voor resin (5 gr)

Briljante metallic poederpigmenten

Voeg beetje bij beetje pigment toe tot je de gewenste kleurintensiteit hebt bereikt. Meng meerdere kleuren met elkaar om nieuwe, unieke aangepaste tinten te creëren.

VEELZIJDIGHEID: Poederpigmenten zijn geschikt voor gebruik met een verscheidenheid aan materialen, zoals epoxy- en polyurethaanharsen, polymeerklei en verf. Door deze veelzijdigheid kunt u het meeste uit het product halen voor een breed scala aan doe-het-zelfcreaties, waaronder sieraden, schilderijen en handwerk.

BREED AAN KLEUREN: ze zijn verkrijgbaar in een enorm scala aan levendige kleuren en tinten. Dit zorgt voor unieke en gepersonaliseerde artistieke resultaten en voegt diepte, helderheid en detail toe aan uw creaties.

GEMAKKELIJK TE MENGEN: dankzij hun poederachtige consistentie kunnen deze pigmenten gemakkelijk worden gemengd met verschillende materialen, zoals epoxyhars en polymeerklei. Dankzij dit menggemak kunt u gepersonaliseerde kleuren verkrijgen en speciale effecten en unieke tinten creëren.

HOGE KWALITEIT EN DUURZAAMHEID: De poederpigmenten bieden een grote stabiliteit in de loop van de tijd en weerstand tegen veroudering, zodat uw creaties hun oorspronkelijke uiterlijk in de loop van de tijd behouden. Dit is vooral belangrijk voor sieraden en handwerk, die bestand moeten zijn tegen slijtage en kleurvervaging.

CREATIVITEIT EN AANPASSING: Door het gebruik van poederpigmenten kunt u uw creativiteit op een unieke en gepersonaliseerde manier uiten. Met de mogelijkheid om kleuren te mixen en matchen, speciale effecten te creëren en te experimenteren met verschillende applicatietechnieken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Poeder Pigment black pearl, ideaal voor resin (5 gr)” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *