Testimonials

Bij Cora
1544 beoordelingen
onafhankelijk geverifieerd
Winkelwaardering 4.94 / 5
Productwaardering 4.87 / 5

Reviews

Bij Cora neemt vrijwillig deel aan het programma voor onafhankelijke verificatie van klantenrecensies. Deze geverifieerde beoordelingen geven klanten rust en vertrouwen wanneer ze online winkelen.. CusRev wordt door Bij Cora gebruikt  voor de reviews.
Per 28 mei 2022 geldt er een uitgebreide informatieplicht mbt beoordelingen. Wij zijn verplicht te vermelden hoe wij onze beoordelingen verzamelen en controleren. Met deze uitgebreidere informatieplicht kunnen klanten beter en eerlijker oordelen of de reviews oprecht zijn. Klanten kunnen zo een afgewogen beslissing nemen om iets wel of niet te kopen.

Onze klanten kunnen de producten die zij gekocht hebben beoordelen. Bij Cora beoordeeld deze reviews handmatig. Wij controleren of de klant het product daadwerkelijk bij ons gekocht heeft. Dit doen wij door te zoeken op de naam die gegeven is bij de beoordeling. Vervolgens controleren wij de order nummers behorende bij de klant naam en controleren wij of de klant die de review heeft geplaatst ook daadwerkelijk het product heeft aangeschaft.

Daarnaast doen wij ook een controle op verdachte patronen, zoals veel recensies in korte tijd voor een bepaald product of de aanwezigheid van identieke teksten bij producten. Wanneer een beoordeling door een klant van ons is geplaatst dan verwerken wij zowel positieve als negatieve reviews. Wij begrijpen dat niet ieder product voor iedereen even goed zal werken. Door zowel positieve als negatieve reviews te delen kunnen onze klanten een beter geinformeerde keuze maken. Wij sponsoren en betalen niemand voor het plaatsen van reviews.