Geplaatst op

zomer nieuws

Welkom bij het zomer nieuws van Bij Cora
Tja, zomer nieuws… .helaas…het is een Nederlandse zomer, met veel regen. Voordeel is wel dat het perfekt verf weer is voor binnen, en dat je de plantjes geen water hoeft te geven. Als u wat nodig heeft, bv krijtverf, of informatie wil over hoe je een meubeltje nou het beste aan kunt pakken kunt u natuurlijk gewoon even mailen of bellen, weer of geen weer.
Ik heb ook nog een nieuwtje :)
Ik ben gevraagd om in oktober en november workshops te gaan geven bij de Volks Universiteit in sGravenzande. Het zullen net iets andere workshops worden dan die ik nu geef, aangezien er maar twee uur de tijd is. Woensdagavond 31 augustus is de opendag van 18.30 tot 20.30 waar ik dan natuurlijk uitleg ga geven over de workshops.
In verband met de vakantie periode heb ik niet veel workshops gepland. Als je zelf een groepje hebt is het in overleg mogelijk om een workshop te regelen naar keuze.

dinsdagmiddag 5 Juli laddertje verven laddertje verven
We gaan deze middag een laddertje behandelen met diverse technieken. Verven, clear wax, dark wax, sjabloneren, je maakt hen precies zoals je zelf wil .Het laddertje is ongeveer 90 cm hoog en 35 cm breed.
We beginnen om 14.00 tot ongeveer 16.30 uur.
De workshop kost €25,00 inclusief laddertje en alle materialen
opgeven kan via mail cora@bijcora.nl

dinsdag 12 Juli tuinwegwijzer maken.workshop tuin wegwijzer maken
We gaan een tuinbord maken! Gezellig voor in de tuin. De teksten erop zijn natuurlijk aan te passen naar wat je zelf wil, ik heb sjablonen, en je kan je tekst er ook met de hand op verven. Je kan ook teksten een paar dagen ervoor doorgeven , dan maak ik de tekst sjablonen voor je.
Je kan er van alles mee, geboortebord, voor als je gaat trouwen, westlandsbord, bord met vakantie bestemmingen, de mogelijkheden zijn eindeloos.
De workshop kost € 30,00 inclusief alle materialen.We beginnen om 19.30 tot ongeveer 22.00 uur.
Opgeven via email cora@bijcora.nl

Ook maak ik sinds kort zelf stencil sjablonen op bestelling, voor verdere info kunt u contact opnemen.

Geniet van de zomer !