Geplaatst op

naar Ierland !!!!

Ik ben naar Ierland geweest. 🙂

Er was een twee daagse workshop met Sally en Josie , de designers van Iron Orchid IMG 0577Designs.

Ik was er gelukkig al zondagmorgen om nog een beetje te sight see-en, want tegen de avond werd er niet meer gevlogen in verband met de orkaan Ophelia.

We begonnen morgens om een uurtje of negen, met natuurlijk koffie en thee en scones…..wat zijn die dingen lekker zeg !!!!!

Een beetje dans muziek erbij om los te komen, en verven maar…

We kregen allemaal een plank en een kist om te gaan bewerken met de mallen en rub-on transfers.

Maandag middag werd de storm steeds heviger. De deuren werden gebarricadeerd en de luiken stonden te IMG 0601klapperen. Scholen en winkels waren allemaal dicht, niemand mocht de straat op. Gelukkig was de workshop in hetzelfde gebouw als het hotel en restaurant, dus konden we daar avonds blijven eten. Het is een super mooie locatie, als je nog eens naar ierland gaat, check het Bellinter hotel.

sAvonds werd iedereen onder begeleiding naar de kamers in het bijgebouw gebracht via de achteringang, die lag uit de wind.

De volgende dag was de wind compleet vertrokken, en was het mooi weer. Er waren wel wat bomen omgewaaid, maar verder viel de schade volgens mij in dat gebied wel mee.

De tweede dag gingen we verder met de twee projecten, en waren er nog wat demonstraties van Ursula  van Nook. Het was super leuk, met allemaal leuke lieve mensen.We hadden ons eigen creatief paradijs in de storm.

Oooh en we  hebben al wat van de nieuwe mallen gezien die rond januari uit gaan komen…ooo, ik ga maar vast weer sparen.:)

In januari komen er workshops geïnspireerd op wat ik daar gemaakt heb, dus hou Facebook en mijn nieuwsbrief maar in de gaten…( je kan je trouwens hier opgeven voor mijn workshops update )

En…. ja hoor….heb ik weer …. neem ik whiskey mee voor mijn man, is het schotse whiskey !! 🙂  lol

En nou ben je vast nieuwsgierig wat we zoal gemaakt hebben 🙂 dus hieronder nog wat foto’s.

naar Ierland !!!!naar Ierland !!!!naar Ierland !!!!naar Ierland !!!!naar Ierland !!!!