Redesign Tissue Paper Tea Party Whirlwind

9.50

Redesign Tissue Paper Tea Party Whirlwind
Grootte: 49,5 x 76,2 cm

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Redesign Tissue Paper Tea Party Whirlwind .
Voel de duizelingwekkende magie van het theekransje van de Mad Hatter tot leven komen met de “Tea Party Whirlwind” Découpage Décor Tissue Paper®!

Stel je voor dat je gevangen zit in de werveling van de meest chaotische bijeenkomst van Wonderland – waar theekopjes draaien, klokken draaien en alles voelt als een heerlijke, op zijn kop gezette droom. De zwart-wit geruite spiraal trekt je naar binnen en trekt je recht in het hart van de waanzin.

Het is niet alleen decor; het is een uitnodiging om te verdwalen in de grillige wereld van Alice, waar niets is wat het lijkt, en elk detail een speelse draai aan de realiteit is.

Dit speciale tissuepapier is ontworpen met een vezelige textuur die zowel duurzaamheid als een unieke afwerking aan uw projecten toevoegt. Het dikkere materiaal is scheurbestendig, zodat uw werk levendig en intact blijft. Perfect voor meubelmake-overs of collagecreaties, het combineert prachtig met Decoupage-gel, transfergel of Easy Coat voor een naadloze, langdurige toepassing. Breng een vleugje Wonderland’s wervelwind charme naar je volgende project!

Grootte: 49,5 x 76,2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Redesign Tissue Paper Tea Party Whirlwind” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *